Sus

ASOCIAȚIA LITTLE PEOPLE ROMÂNIA ESTE ÎNSCRISĂ ÎN COMPETIȚIA - ÎMPREUNĂ CU TINE, PROFI SALVEAZĂ DESTINE! -

,,Mă doare, m-am săturat, mi-e frică, vreau să merg acasă!” sunt cuvintele pe care ne așteptăm să le auzim de la copiii și adolescenții bolnavi de cancer atunci când trec prin experiența grea a luptei împotriva cancerului. În calitate de specialiști, voluntari și personal implicați în acest domeniu, ne-am dorit în mod continuu ca serviciile de suport psihosocial pe care le livrăm să împuternicească pacienții, să ofere speranță, putere, să auzim mai des ,,Nu Mi-e Frică!” spus cu încredere de către pacienți! Pașii făcuți până în momentul de față îi considerăm deschizători de drumuri, intervențiile specializate fiind recunoscute a completa actul medical.

Ne-am înscris în competiția ,,Împreună cu tine, Profi salvează destine!"având urmatoarele scopuri:

  • Acordarea de sprijin psihologic și educațional pe tot parcursul tratamentului pentru pacienți oncopediatrici cu vârste între 0-18 ani în 8 secții oncopediatrice din țară
  • Consolidarea și lărgirea comunității naționale de tineri supraviețuitori și oferirea de servicii de suport atât tinerilor care au finalizat tratamentul cât și fraților și surorilor acestora.
  • Educaţie şi training pentru voluntarii şi personalul implicat în îngrijirea copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, în conformitate cu standardele stabilite la nivel internațional.
  • Achiziționarea de aparate medicale AccuVein care permit vizualizarea venelor folosind tehnologia infraroșu

Voi ne puteți ajuta în îndeplinirea acestor scopuri, deoarece câștigătorul competiției este ales de clienții magazinului Profi.

Mecanismul este unul simplu: cumpărați, scanați bonul fiscal la infochioșcurile competiției amplasate în magazinele Profi și alegeți proiectul ,,Ajută-i pe copiii bolnavi de cancer să spună: Nu Mi-e Frica!".

Fiecare bon fiscal este echivalentul a 10 puncte, indiferent de valoarea cumpărăturior. Puncte suplimentare pot fi obținute la achiziția produselor sponsor (300, 150, 50 puncte) semnalizate corespunzător la raft. Campania este valabilă în perioada 17 august-25 octombrie 2015.

Mai multe detalii despre activitatea asociației găsiți aici: http://profi.ro/salveaza_destine/proiecte/ajuta-i-pe-copiii-bolnavi-de-cancer-sa-spuna-nu-mi-e-frica/

Spor la cumpărături! Fiecare bon contează! Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături!