Sus

BLOG

Am dat startul Campaniei Zilele Bandanei 2015!

Zilele Bandanei în sprijinul celor care luptă împotriva cancerului

A început RITTO!

Azi suntem prezenți la RITTO (Turneul Internațional de Tenis de Masă pentru Persoane cu Dizabilități), care se desfășoară între 12-14 iunie, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Sunt prezenți peste 150 de jucători din 21 de țări înscrise în competiție.

Ne place să lucrăm cu materiale de calitate. Ei merită tot ceea ce e mai bun.

Suntem foarte încântaţi deoarece în aceste săptămâni, prin intermediul proiectelor în care suntem implicaţi și primim finanțare, am reuşit să cumpărăm o serie de cărţi, enciclopedii şi materiale creative de calitate. Este foarte important pentru copiii bolnavi din secţiile de oncopediatrie să aibă acces la resurse moderne, adecvate vârstei, astfel încât să poată ţine pasul cu progresul şcolar făcut de colegii lor din afara  spitalului. 

Povestea mea - Văduva Alexandra Elena

Povestea emoționantă a unei Temerare puternice care a avut de înfruntat numeroase obstacole, dar într-un final a ieșit învingătoare din lupta cu cancerul.

Povestea mea - Ioana Barac

Azi împărtășim cu voi povestea Ioanei, o temerară puternică, frumoasă şi plină de viaţă care nu și-a pierdut optimismul nici în cele mai grele momente.

Povestea mea - Răvoiu Roxana

O poveste plină de optimism şi speranţă din partea unei Temerare extrem de puternice care a luptat şi a învins în lupta cu cancerul.

Povestea mea - Cătălina Dumitrache

Povestea unei Temerare puternice, care a luptat și nu și-a pierdut speranța în bătălia cu cancerul. 

Povestea mea - Camelia Crăciun

Azi am pregătit pentru voi povestea unei Temerare îndrăznețe, care a decis să preia controlul și să transforme lupta împotriva cancerului într-o experiență pozitivă.

Povestea mea - Mădălina Bîrsan

Reluăm seria poveștilor scrise de Temerari în cadrul campaniei Zilele Bandanei și de această dată v-o prezentăm pe Mădălina Bîrsan. Ea este o tânără puternică, plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze. 

Misiunea Little People, îndeplinită de către voluntari - Interviu cu Cristi Oană

Cristi Oană este un tânăr în vârstă de 18 ani din Bucureşti pentru care voluntariatul în cadrul Little People a început în anul 2011 şi de atunci s-a transformat în ceva mai mult decât o activitate, s-a transformat într-o posibilitate de a fi alături de copiii diagnosticaţi cu cancer şi de a se simţi cu adevărat util în ceea ce priveşte recuperarea psihologică a acestora. În cele ce urmează, Cristi ne vorbeşte despre activităţile lui în spital, despre legătura cu Little People, despre importanţa NVM (National Volunteer Meeting), dar şi despre experienţa lui cu cancerul şi planurile de viitor.

Pagini