Sus

BUCURIA DE A ÎNVINGE CANCERUL ESTE RETRĂITĂ AN DE AN!

Pentru noi, 2017 a început cum nu se putea mai bine, amintindu-ne de cele mai prețioase momente trăite în cadrul Galei de Crăciun Temerarii la care au participat peste 250 de tineri foști pacienți din toate colțurile țării! Cea de a IX-a ediție a Galei, organizată la Timișoara a înregistrat un numar record de participanți!

Mulțumiri tuturor cadrelor medicale, sponsorilor, partenerilor și prietenilor care ne-au onorat cu prezența la acest eveniment! Ne-am bucurat să petrecem o seară magică înconjurați de tineri supraviețuitori, de prieteni și de reprezentanți ai Municipiului Timișoara, ai Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ,,Louis Țurcanu”!

Mai mult, Gala de Crăciun a găzduit Conferința Open Space care a reprezentat ocazia perfectă prin care tinerii au evidențiat semnificația fundamentală a apartenenței la o comunitate de suport care prin intermediul membrilor aduce în atenția publicului și specialiștilor din România provocările ajustării la normalitatea de după tratament, importanța de a avea un rol activ și a de fi conectați în forumurile internaționale de profil, misiunea asumată de a fi inspirația fiecărui copil nou diagnosticat cu cancer.

Aici puteți vedea fotografii de la Conferința Open Space.

Iar aici și aici gasiți albumele cu fotografii ale Galei de Crăciun.