Sus

DOUGLAS ROMÂNIA - PARTENERUL NOSTRU ÎN FRUMUSEȚE. FRUMUSEȚEA DE A DĂRUI.

”La achiziția oricărei palete de machiaj Like sau Like a Pro, Douglas oferă 10 lei către Asociația Little People” . Recunoașteți reclama de la televizor? 

Datorită vouă celor care ați achiziționat aceste produse înscrise în campanie, azi putem face marele anunț. Este vorba despre un succes total! Ce poate fi mai frumos decât să dăruiești? Să oferi speranța copiilor bolnavi de cancer!

Ca urmare a Campaniei Beauty of Giving, Asociația Little People România primește sub formă de sponsorizare suma de 35 000 de lei din partea Parfumerie Douglas SRL. Suma va fi investită în programul de suport psihosocial necesar copiilor și adolescenților bolnavi de cancer din România implementat de specialiștii și voluntarii Little People zi de zi în spital.

“Din această vară ne-am alăturat luptei pe care Asociația Little People și-a asumat-o încă din 1996 împotriva cancerului la copii și tineri. În fiecare dintre magazinele noastre din România am montat o cutie de donații pentru programele de suport psihosocial a pacienților și a supraviețuitorilor de cancer pe care Asociația Little People le implementează în România și Moldova. Iar acum am dorit să ne implicăm și prin sponsorizare directă lansând campania Beauty of Giving”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Asociația Little People este alături de copiii bolnavi de cancer în 8 dintre cele mai importante centre de tratament din țară, asigurându-se că fiecare copil bolnav de cancer din România are acces direct la servicii și intervenții terapeutice personalizate oferite de specialiști psihologi, că activitățile se desfășoară în spații special amenajate și create astfel încât stresul spitalizării să fie minimalizat, că pacienții au parte de jocuri și jucării de cea mai bună calitate, că facilitează întâlniri și programe de voluntariat pentru tinerii care au finalizat tratamentul oncologic și care acum sunt inspirația celor care sunt sub tratament activ, că mai presus de toate fiecare pacient este apreciat, respectat și tratat ca un copil normal care are dreptul înainte de toate să fie copil indiferent de situația precară prin care trece.

Mulțumiri speciale revin tuturor celor care au achiziționat produsele campaniei, celor care cred în frumusețea și importanța gestului de a dărui.

Această veste este cel mai frumos mod prin care noi putem încheia încă un an în care am fost zi de zi alături de copiii bolnavi de cancer, ajutându-i să creadă că nu sunt singuri în lupta împotriva cancerului!

Mulțumim Douglas România!