Sus

LITTLE PEOPLE CHARITY POKER TOURNAMENT – EDIȚIA A II-A

Asociația Little People România are onoarea de a vă invita și anul acesta la o seară de poker de neuitat unde veți putea juca pentru o cauză bună. Astfel veți putea sprijini activitatea Asociației desfășurată în sprijinul copiilor și adolescenților bolnavi de cancer din principalele secții de oncopediatrie din România.

Evenimentul va avea loc în data de 16 Octombrie 2016, la Poker Lounge, Strada Ferdinand, nr 22-26, etaj 4, Complex Comercial Central. Începând cu ora 18:00, jucătorii vor concura într-un turneu Texas Hold-em, no limit. Ultimii jucători rămași la masă vor câștiga premii fantastice. 

Cum vă puteți înscrie?

Linkul de înregistrare este următorul: http://poker2016.thelittlepeople.ro/

Oricine poate participa la turneu, însă pentru a face turneul mai atrăgător pentru companiile mai mari am inclus și o opțiune specială pentru echipe.

Ca și companie puteți avea până la 5 membri într-o echipă și puteți să concurați împotriva altor echipe. Cea mai bine clasată echipă va caștiga un premiu special pentru fiecare jucător.

Cum puteți deveni partener al evenimentului?

Trebuie doar să faceți o singură donație de 1500 de lei, iar logo-ul și brandul dumneavoastră vor fi prezente în toate materialele de comunicare despre eveniment și în cadrul evenimentului.

În cadrul primei ediții în 2015, au participat peste 80 de jucători care au contribuit cu suma de 20.000 lei în vederea susținerii activităților din spital. Anul acesta dorim ca turneul să fie mai mare și mai bun și ne-ar face mare plăcere să vă avem alături de noi în lupta împotriva cancerului la copil.

Detalii și pagina evenimentului găsiți accesând următorul link: https://www.facebook.com/littlepeoplecharitypoker​ 

http://poker2016.thelittlepeople.ro/

Vă așteptăm cu mare drag!