Sus

Voluntari

Te-ai gândit cum ar fi să-ţi dedici constant câteva ore pe săptămână pentru a face o schimbare în bine în comunitate? Voluntarii Little People sunt o parte extrem de importantă a echipei noastre şi ne bucurăm și suntem onorați să-i avem aproape. Te invităm să citeşti părerile lor despre activităţile pe care le desfăşurăm şi dacă te-am convins şi vrei să ni te alături te asteptăm cu un CV şi o scrisoare de intenţie.

Mă simt norocoasă ca Asociația Little People România mi-a dat ocazia să cunosc oameni atât de frumoși, plini de viață și intotdeauna alături de copii. Programul "Nu mi-e frică!" este un program drag sufletului meu, iar aceasta deoarece consider că prin activitățile care țin de tematică medicală, atingem exact ceea ce era nevoie în sprijinirea copilului de pe secția de Oncologie. Copilul are încredere în noi, vorbeşte cu noi și știe că voluntarii Little People sunt mereu alături de ei. Este un sentiment minunat! Este o onoare că fac parte din acest grup!! Am cunoscut foarte mulţi oameni cu care am făcut o prietenie de o viaţă! Mulţumim Asociaţiei Little People pentru eforturile depuse. Prin acest fapt se evidențiază că sunt mulţi oameni cu suflet mare! Love you guys!

Andreea – voluntar Spitalul de Urgență pentru Copii Sf. Maria Iași

Am cunoscut oameni noi, am aflat ce înseamnă să fii voluntar Little People în adevăratul sens al cuvântului și să pui suflet în ceea ce faci și cum să-ți folosești timpul în mod util și plăcut, pregătind activitățile pentru copii, cum să mă apropii de ei și să mă fac înțeleasă mai ușor, să realizez cât e de importantă comunicarea pentru copii și cât de mult înseamnă pentru părinți sprijinul pe care noi îl oferim copiilor și adolescenţilor.

Ioana - voluntar Spitalul de Urgență pentru Copii Sf. Maria Iași

Am avut ocazia să întâlnesc persoane extraordinare, oameni cu suflet mare și cu care am creat prietenii minunate. Mi-a plăcut și m-a impresionat într-un mod pozitiv devotamentul tuturor voluntarilor. Am observat că într-adevăr,  voluntarii și toți cei din Little People se implică și pun suflet în ceea ce fac. Sunt mândră și foarte fericită că fac parte din această familie Little People.

Miruna – voluntar Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu București